Родов јаз во плати

institute2_mk

Кои се причините за родовиот јаз во плати и како да се надмине? Пет различни профили на жени даваат дел од одговорите на овие прашања. Никица Мојсовска Блажевски, Ирена Спировска, Даниела Атанасовска, Драгана Чифлиганец и Благица Петрески се жените кои се дел од ова видео. Дознајте повеќе за родовиот јаз во плати во Македонија од видеото продуцирано од Finance Think

Be the first to comment on "Родов јаз во плати"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*