Преку коучинг до зголемена продажба

14569729_10155254006473448_619299772_n

Вечерва во организација на Програмата за зголемување на пазарна вработливост се одржа коучинг демо сесија наменета за компании во сопствеништво или менаџирани од жени: “Преку коучинг до зголемена продажба“.

14543382_10155254008108448_370521963_nКоучингот е наменет за поддршка на жени во стопанството и тоа:

– да ја зголемат продажбата на својата компанија;
– да го развијат својот бизнис;
– да видат како изгледа коучинг со искусни консултанти;

Пилот фазата на коучинг со 5 компании резултираше со 10-20% зголемена продажба.

ИМЕ програмата ќе ко-финансира коучинг за компании од трите сектои во кои работат: Туризам и угостителство, Зелена Економија (органско производсвто и одржливо градежништво) и Креативни индустрии (софтвер и ИТ услуги и продукт дизајн).

14568953_10155254006748448_1614861507_n 14608048_10155254006948448_409030020_n 14556070_10155254008673448_842056594_n

Be the first to comment on "Преку коучинг до зголемена продажба"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*