April 2017

17626464_1451546214879265_7541753593544625388_n

Жени помагаат на жени

На 9ти и 10ти Април „Една Може” организира настан во координација со ФБ групата Хроно Исхрана. Ова е дел од повикот за настанот: „Хроно пеперутките во својата драматична промена, се ослободија од кожурецот како непотребен…