June 2017


logo-abw

Здружение на бизнис жени по повод предлогот за продолжување на породилното отсуство

Во продолжение во целост го пренесуваме соопштението на Здружението на бизнис жени: На ден 12.06.2017 година Здружението на бизнис жени одржа состанок на актуелната тема за продолжување на породилното отсуство. Како бизнис жени и како…