Секоја жена е убава – Гоар Аветисјан го докажува тоа

Гоар Аветисјан е светски позната шминкерка. Нејзините дела се неверојатни, а понекогаш и шокантни, бидејќи изгледот на нејзините модели се менува до непрепознатливо.

Понекогаш жените кои имаат потреба од нешто повеќе од само шминка ги користат нејзините услуги. Тие немаат доволно верба во себе за да надминат некои предизвици, а Гоар, како добар доктор, им помага да стојат исправено и да прифатат кои навистина се.

Ова се само дел од трансформациите кои таа ги има направено, што докажуваат дека секоја жена е убава. Целокупната нејзина работа можете да ја следите на нејзиниот Инстаграм профил.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *