апликација

logo_2

Нова програма за менторирање и развој на женско претприемништво

Македонската мрежа на ментори со поддршка на Холанската Амбасада во Скопје, го најави новиот менторски циклус за жени претприемнички и професионалци кој ќе се спроведе во текот на 2018 година и истиот ке вклучува учесници…


dimova

Можности за аплицирање на проекти за ЕРАЗМУС+

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ги објави апликациските формулари за потенцијалните апликанти на програмата Еразмус+ за децентрализираните акции, и тоа за акциите: KA108 -Акредитација на конзорциуми на високообразовни институции KA110 -Акредитации на…


17006158_10155794127393448_890742888_n

Продолжен рокот за програмата за развој на бизнис идеја

Ако имате идеја за почнување на сопствен бизнис и сте жена, може да се заинтересирате за вклучување во пред-акцелераторска програма на ЦЕЕД Хаб Скопје во партнерство со ИМЕ Програмата наменета за стартапи или компании основани од жени….