Дамовска

Лилјана Дамовска е главна и одговорна уредничка на ТЕА МОДЕРНА; дипломирана новинарка и магистерка по културолошки науки; мотивирана, енергична и инспиративна жена

Лилјана Дамовска – Главна и одговорна уредничка на ТЕА МОДЕРНА

Еднакви.мк: Вие сте уредничка на неделникот „ТЕА модерна“. Што ја прави „ТЕА модерна“ различна од другите неделници на пазарот? Лилјана Дамовска: Првичниот концепт на „ТЕА модерна“ е создаден пред 18 години и во него стои…