донирај

20180206_215525

Хуманитарна акција во Concept37

До утре (08.02.2018) во Концепт37 трае хуманитарната акција за помош на Благородна и нејзините три деца. WOWBox изработи украсни машни и цветови кои ќе можете да ги купите во Концепт37 по цена од 50, 100 и 200…


17626464_1451546214879265_7541753593544625388_n

Жени помагаат на жени

На 9ти и 10ти Април „Една Може” организира настан во координација со ФБ групата Хроно Исхрана. Ова е дел од повикот за настанот: „Хроно пеперутките во својата драматична промена, се ослободија од кожурецот како непотребен…