еднородителско семејство

edna moze

Ноемвриски попуст на гифт боксови!

Преостануваат уште само пет дена од ноемвриска понуда со специјален попуст за нарачка на новогодишни и празнични гифт боксови од Една прави!. Во името на единствената компанија за производство и продажба на високо квалитетна козметика…


edna-moze-proizvodi

Нови еколошки производи на пазарот во Македонија

Една може! е организација која се бори за елементарните права и специфични потреби кои ги имаат еднородителските семејства. Една може! искреира идеа за социјален бизнис и создава производи кои се целосно еколошки, на база на пчелини…