лидерки

woman leader

10 работи кои ќе Ве направат лидерка

Според CBS има 10 работи кои можете да ги правите, а кои ќе Ве развијат во вистинска инспиративна лидерка. Обрнувај внимание Ова не е само важно за високи владини претставници. Не можете да бидете водач ако не знаете…20170217_104713

Глобален Самит на жени лидерки во Скопје

Започна Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 кој се одржува во хотел Мариот, во организација на Сојуз на Стопански Комори на Македонија, Здружение на бизнис жени и Светска бизнис Асоцијација- Македонија. Глобалниот Самит за жени лидерки…


Invitation-GWLS_001

Глобален Самит на жени лидерки во Скопје

Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 за првпат ќе се одржи во Скопје, од 17ти до 19ти Февруари 2017. Самитот ќе се одржува во хотел Мариот, во организација на Сојуз на Стопански Комори на Македонија,…