политики

27331702_2150330381649179_3712216823232407755_n

Како да се зајакне женското претприемништво – промотивна конференција

На 06-ти февруари (вторник) во Хотел Порта со почеток во 13 часот, ќе се обележи почетокот на проектот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика…


IME

Повеќе жени на менаџерски позиции

Во рамки на програмата за Зголемување на вработливоста на пазарот (Increasing Market Employability – IME),  поддржана од страна на Швајцарската Агенција за развој и соработка (SDC), а имплементирана од страна на агенциите Свисконтакт (Swisscontact) и Преда…