развој

8

Формиран Национален Совет за женско претприемништво

     На 11-ти мај 2018 (петок), во просториите на Фондација за менаџмент и индустриско истражување, се одржа првиот состанок на Национален совет за женско претприемништво. Националниот совет за женско претприемништво (НСЖП) е прв и…


17006158_10155794127393448_890742888_n

Продолжен рокот за програмата за развој на бизнис идеја

Ако имате идеја за почнување на сопствен бизнис и сте жена, може да се заинтересирате за вклучување во пред-акцелераторска програма на ЦЕЕД Хаб Скопје во партнерство со ИМЕ Програмата наменета за стартапи или компании основани од жени….