самит


20170217_104713

Глобален Самит на жени лидерки во Скопје

Започна Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 кој се одржува во хотел Мариот, во организација на Сојуз на Стопански Комори на Македонија, Здружение на бизнис жени и Светска бизнис Асоцијација- Македонија. Глобалниот Самит за жени лидерки…


Invitation-GWLS_001

Глобален Самит на жени лидерки во Скопје

Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 за првпат ќе се одржи во Скопје, од 17ти до 19ти Февруари 2017. Самитот ќе се одржува во хотел Мариот, во организација на Сојуз на Стопански Комори на Македонија,…