семејно насилство

1-3

7 ефективни техники за само-одбрана

Виктор Лјалко е експерт за боречки вештини кој неодамна напиша книга во која ги сподели своите најефикасни методи за самоодбрана за да им помогне на жените ако треба да се бранат во ситуации кои се…


%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%ba%d0%b4-%d0%b7%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0

ЗОНТА вели НЕ!

Zonta International е формиран во 1919 година. Таа е водечка глобална организација на жени – бизнисменки и професионалки, кои работат на зајакнување на статусот на жените преку советување и застапување. Зонта има визија за Свет,…