терапија

dora1

Дора Попова Узуновски – Психолог и Гешталт советник

Еднакви.мк: Вие сте дел од тимот на Интернационалниот Гешталт Институт на Македонија. Која е главната улога на овој Институт и какви услуги нуди? Дора Попова Узуновски: Интернационалниот гешталт институт на Македонија е формиран во 2010-та…