хуманитарна

20180206_215525

Хуманитарна акција во Concept37

До утре (08.02.2018) во Концепт37 трае хуманитарната акција за помош на Благородна и нејзините три деца. WOWBox изработи украсни машни и цветови кои ќе можете да ги купите во Концепт37 по цена од 50, 100 и 200…


14632660_10154490918680941_334460697_o

Јасна Суша, фотографка

Јасна Суша, професионална фотографка, со долгогодишно работно искуство и во Македонија и во странство, со огромно креативно творештво позади себе Еднакви.мк: Вие сте една од ретките жени фотографки во Македонија, која патем ужива во својата…