Month: November 2016

Избрани претставничките на Здружението на бизнис жени, идни координатори на бизнис клубови во 4 града во републиката

Здружението на бизнис жени(ЗБЖ/ABW) со седиште во Скопје, во рамки на проектот „Состојбата на жените  во претприемништвото во РМ“,  финансиран преку програмата Цивика мобилитас, во периодот јуни -ноември успешно го заврши истражувањето… Прочитај повеќе »

ednakvim