Категорија: Вести

Се одржа завршна конференција „Интегрирање на родовата перспектива во процесите на ЕУ интеграција – вклучување на женските граѓански организации“

На 17 јуни 2019 година во Хотел Александар Палас, се одржа завршна конференција во рамки на проектот „Родово рамноправна ЕУ… Прочитај повеќе »

ednakvim