Категорија: Мој став

Како да се биде општествено одговорен во време на пандемија: како до успешна онлајн испитна сесија

Поминаа речиси три месеци откако Република Северна Македонија го регистрираше првиот случај на позитивен пациент  на коронавирусот, а градинките, училиштата… Прочитај повеќе »

ednakvim