Month: March 2017

Инвенции од жени

Полскиот Европратеник Janusz Korvin Mikke побара да му набројат барем една инвенција направена од жена. Доби одговор во видео направено… Прочитај повеќе »

ednakvim

Баба ми . . . .

Веќе цела недела се мислев што да напишам за денов. Не сакав тоа да бидат стереотипни муабети, па се решив… Прочитај повеќе »

ednakvim