Month: June 2019

Експертите ги рангираа најопасните места за живеење за жените. Америка влезе во топ 10.

Според новото истражување на Томсон Ројтерс Фондацијата, Соединетите Американски Држави се десеттата најопасна земја за живеење. Движењето #MeToo помогна да… Прочитај повеќе »

ednakvim