Month: July 2019

Хрватската министерка Марија Пејчинович Бурич избрана за Генерална Секретарка на Советот на Европа

Хрватската Mинистерка за Надворешни работи и Европски прашања Марија Пејчинович Бурич е избрана  за Генерална Секретарка на Советот на Европа… Прочитај повеќе »

ednakvim