Month: May 2020

WOMEN IN TECH Македонија најавува 24 часовна онлајн конференција со над 150 светски познати говорници од 60 земји

Глобалното движење Women in Tech®  најавува 24-часовна виртуелна конференција за сите заинтересирани во технологија овој четврток, 28 мај 2020 година со почеток од… Прочитај повеќе »

ednakvim