Month: August 2019

Полковник Билјана Блажеска нов Аѓутант на Врховниот командант на Вооружените сили на Република Северна Македонија

Претседателот Стево Пендаровски ја постави полковник Билјана Блажеска за Аѓутант на Врховниот командант на Вооружените сили на Република Северна Македонија… Прочитај повеќе »

ednakvim