Клаудија Стоевска: Толку многу луѓе сме на овој свет, а ретко кој е човек. И погодете што? Сеуште имаме време да го промениме тоа!

Еднакви.мк: Клаудија овој твој 24ти роденден беше малку поинаков од твоите предходни родендени. Ти повика за подароци кои ќе бидат… Прочитај повеќе »

ednakvim

WOMEN IN TECH Македонија најавува 24 часовна онлајн конференција со над 150 светски познати говорници од 60 земји

Глобалното движење Women in Tech®  најавува 24-часовна виртуелна конференција за сите заинтересирани во технологија овој четврток, 28 мај 2020 година со почеток од… Прочитај повеќе »

ednakvim