Вести

СВОЈА, книга што вреди да се прочита

Деновиве излезе од печат книгата СВОЈА на авторката Ирена Чаушевска. Според дел од читателите книгата

  • „се заснова на врз познатиот цитат на Нелсон Мендела: „Не е важно колку пати ќе паднеш, туку колку пати ќе се издигнеш повторно“ “- Александар Ивановски
  • „има лесна мисла која те заведува да читаш понатаму.“ – Жаклина Гештаковска
  • „би ја препорачала како водич на сите млади девојки и жени на патот кон успехот“ – Ивана Билиќ
  • „е приказна за младото и грдо пајче кое се трансформира во прекрасен бунтовен лебед што го освојува светот“

СВОЈА можете да ја најдете во книжарниците на: Сакам Книги (во центар кај Тифани и Капитол мол), Литература.мк (на улица Македонија, во ТЦ Буњаковец и Сити Мол) и ТРИ (во ГТЦ кај кино Милениум) или да ја нарачате на www.sitemoizivoti.com . Дел од средствата ќе бидат наменети за поддршка на жени жртви на семејно насилство и женско претприемништ