Вести, Општо

Занимација за празниците: Што го врти светот?

Нов производ на домашната сцена е емисијата Што го врти светот? на YouTube. Направени се веќе 15 емисии, а ќе продолжат и во 2024 година. Во емисиите Јована Аврамовска Николовска разговарана клучни теми со луѓе од нашето општество кои имаат големи достигнувања, но не се доволно препознаени или промовирани. Во емисиите има многу добри идеи, искуства и совети за сите што сакаат да се бават со претприемништво. Дел од гостите ги опфаќаат Виктор Митевски, Извршен директор на „Институт за истражувања и анализи ЗМАИ“; Мајк Зафировски, Претседател на „Македонија 2025“; Горан Ангеловски, основач на брендот GreenFood; Сања Лазаревска, основачка на брендот Април22 Биоразградливи хулахопки и многу други.
Најтопло Ви препорачуваме да го искористите слободното време и да погледнете некое од овие интервјуа на следниот линк.