Вести

Родов јаз во плати

Кои се причините за родовиот јаз во плати и како да се надмине? Пет различни профили на жени даваат дел од одговорите на овие прашања. Никица Мојсовска Блажевски, Ирена Спировска, Даниела Атанасовска, Драгана Чифлиганец и Благица Петрески се жените кои се дел од ова видео. Дознајте повеќе за родовиот јаз во плати во Македонија од видеото продуцирано од Finance Think