Вести

Научете нешто за жените

Есквајер направи консултации со голем број на жени кои ги дадоа своите совети, мислења и тајни во врска со приватниот живот. После четири месеци работа собраа околу 1000 мудри совети од жени. Еве некои од нив:
– Понекогаш сакаме да не третирате како принцеза. Понекогаш, сакаме да не третирате како сексуален објект. На вас е да дознаете кој од овие третмани го сакаме во дадениот момент, затоа што сигурно нема да ви кажеме.
Јулијана Менделсон, 29, Чикаго
-Бидете внимателни: да ни пеете може да биде целосно симпатично. Но само ако навистина умеете да пеете.
Роуз Фарнсворт, 19, Нешвил
– Вие како го чистите вашиот стан е некако неверојатно секси. Чудно но вистинито.
Ејми Келер, 27, Чикаго
– Не е дека ни се допаѓаат цвеќиња, туку дека подареното цвеќе значи дека сте размислување за нас. Тоа е она што го сакаме.
Шери Питс, 43, Чино Хилс, Калифорнија
– Ние всушност не носиме спарени градници и гаќички по цело време. Шокантно, знаеме.
Никол Ли, 31, Сан Франциско
– Во ред е да пиете розе вино. Знаеме дека е добро.
Роуз Фарнсворт, 19, Нешвил
– Немојте да се изненадите дека имаме кондоми во првата фиока. Бидете среќни.
Кетрин Смит, 27, Бруклин
– Секогаш претпоставете дека она што го содржат нашите чанти е многу потребно. Кога ви треба фластер, безопасна, или влажна марамица, ќе ни бидете благодарни.
Кеси Роденберг, 22, Чарлстон, Јужна Каролина
– Престанете да се грижите за тоа зошто ние сме толку долго во бањата. Сфатете го тоа како непречено слободно време за да изгледате некој натпревар.
Бет Малиноски, 34, Нористаун, Пенсилванија