Вести

Нови еколошки производи на пазарот во Македонија

Една може! е организација која се бори за елементарните права и специфични потреби кои ги имаат еднородителските семејства. Една може! искреира идеа за социјален бизнис и создава произвedna-moze-proizvodi1оди кои се целосно еколошки, на база на пчелини деривати, природни масла и широк спектар на
благодејанија. Производите се со противвоспалителни и регенеративни својства, за сите видови кожни оштетувања и потешкотии но и за секојдневно задоволство на кожата. Во првичната палета на производи за нега на кожа „Една може!“ се вклучени: мелем, лип балм и сапун за тело.
Овој социјален ангажман е чекор понапред кон солидарно општество кое ги вклучува сите аспекти на човекување. Сингл мајките од земјава покажуваат дека знаат да се професионални, да се организираат и да се грижат како за внатрешните свои светови така и за надворешноста но, и за животната околина и природата.edna-moze-proizvodi2
Во реализирањето на оваа ста
рт ап идеја помош добија и од MagnaSken преку печатењето на етикетите, стикерите, флаерите и банерот за производите за нега на кожата.