Вести

Глобален Самит на жени лидерки во Скопје

Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 за првпат ќе се одржи во Скопје, од 17ти до 19ти Февруари 2017. Самитот ќе се одржува во хотел Мариот, во организација на Сојуз на Стопански Комори на Македонија, Здружение на бизнис жени и Светска бизнис Асоцијација- Македонија.

Глобалниот Самит за жени лидерки 2017 ги обединува жените лидерки кои покажуваат сила и упорност што неизбежно ќе ги доведе до успех во нивниот професионален живот.

Повеќе информации за програмата на Самитот и начинот за учество можете да најдете тука