Вести

Хуманитарна изложба на WOW Box подароци

Прва изложба на првиот роденден на WOW Box ќе се одржи на 6ти февруари (вторник) во Concept37, со почеток во 21:00 часот.
http://www.wowbox.mk/ е веб продавница и корпоративен сервис за подароци. Во понудата доминираат концептуални и тематски сетови од производи за подарок со врвен дизајн и висок квалитет.
Изложбата е во чест на Љубовта како суштинска инспирација. На изложбата ќе бидат презентирани селектирани производи за израз на романтична љубов: љубовна колекција на WOW Box за персонализација, парфеми, накит и аксесорис, рачно изработени чоколади, вински и шампањ сетови, подароци инспирирани од уметноста, цвеќе, хај-тек гаџети и др.